CONTACTEER ONS

Contacteer ons

SCHEIRLINCK JOHAN BV. UW SPECIALIST IN DE AANLEG VAN PARKINGS EN OPRITTEN

Overheid, bedrijf of particulier? Bij ons kunt u terecht voor het aanleggen van parkings, opritten en meer. Als familiebedrijf spelen we kort op de bal, leveren we een kwalitatieve service en staan we voor een vlotte en open communicatie.

Wij zorgen voor advies en begeleiding

Van A tot Z staan we aan uw zijde met advies. Zo helpen we u bij het kiezen van materialen en grondstof. Beton, grind, steenslag, betonklinkers of een ander alternatief? Onze experts zijn thuis in de materie en denken samen met u na over de meest performante oplossing. Daarbij doen we steeds beroep op kwalitatieve leveranciers en materialen. 

Duurzaamheid staat centraal

Parkings en opritten krijgen heel wat te verduren en het is dan ook belangrijk om deze goed en duurzaam aan te leggen. Wij zorgen voor parkings en opritten die tientallen jaren meegaan, bestand zijn tegen weer en wind en ook zware voertuigen aankunnen.

Parking en oprit als visitekaartje

Bent u op zoek naar het geknipte visitekaartje voor uw woning, bedrijf of stad en wenst u een oplossing voor uw parking en/of oprit, dan helpen we u met plezier verder. Wij garanderen een onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding en advies op maat. Gemaakte afspraken komen we na.

Meer weten over het aanleggen van een oprit of een parking? Geef ons een seintje en we bezorgen u bijkomende info, maken een afspraak of sturen gelijk een offerte op maat door.

Als familiebedrijf zijn we voornamelijk actief in de regio West- en Oost-Vlaanderen.