AANLEG OPRITTEN

Nood aan een perfect aangelegde oprit voor uw woning, onderneming of gemeente? Reken maar op onze expertise om dit klusje te klaren. Ook grote projecten en werkzaamheden kunnen we zonder probleem aan.

Lees meer

AANLEG PARKINGS

Een publieke parking op maat van de bewoner/bezoeker? Al heel wat steden en gemeenten hebben we voorzien van parkings en parkeerplaatsen. Wij zorgen voor een tijdige en piekfijne oplevering.

Lees meer

WEGENISWERKEN

Een fiets- of voetpad, een nieuwe bestrating of het aanleggen van verkeersdrempel? Wij zorgen voor een betaalbare en kwalitatief aangelegde oplossing.


Lees meer

SCHEIRLINCK
JOHAN

Als familiebedrijf staan we bovendien garant voor een persoonlijke en gemoedelijke aanpak!
0475 42 39 31
Bij Johan Scheirlinck bent u aan het juiste adres. Onze medewerkers leveren niet enkel vakwerk, ze beschikken ook stuk voor stuk over heel wat ervaring. Geen werk is ons te zwaar en ook met aanbestedingen weten we blijf. Grote projecten gaan we niet uit de weg, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een vlekkeloze service en dienstverlening. Als familiebedrijf staan we bovendien garant voor een persoonlijke en gemoedelijke aanpak.
Meer weten over onze dienstverlening of ontvangt u graag een offerte op maat? Contacteer ons en we maken er werk van!

Wij zijn voornamelijk actief in de regio’s Oost- en West-Vlaanderen, maar voor grotere projecten verplaatsen we ons ook buiten deze provinciegrenzen.
Het bewijs van ons vakmanschap: onze referenties. We hebben al tientallen projecten mogen realiseren. Hier vindt u alvast een beknopt overzicht van onze recente realisaties.

SCHEIRLINCK JOHAN

OPENBARE WERKEN

Steden en gemeenten vormen onze natuurlijke biotoop. We weten wat openbare werken zijn en zorgen voor een correcte oplevering.

FUNDERINGSWERKEN

Een riolering aanleggen? Laat het maar aan ons over. Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing met een piekfijne afwerking die jaren meegaat.

RIOLERINGSWERKEN

Een riolering aanleggen? Laat het maar aan ons over. Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing met een piekfijne afwerking die jaren meegaat.

BEPLANTINGSWERKEN

Steden en gemeenten voorzien van groen en beplanting. Een kolfje naar onze hand. Dit voor zowel overheden, bedrijven als particulieren.

IN BEELD